Haluamme auttaa kotona asumista ja pärjäämistä niin kuntakeskuksessa kuin sivukylissäkin. Sompion Tähden kautta saat kotiin tarvitsemiasi palveluja silloin kun niille on tarve. Olemme myös Sodankylän kunnan hyväksymä palveluseteliyritys.
Muistathan, että hoiva- ja kotipalveluihin voit hyödyntää kotitalousvähennystä.
 

Palveluja kotiin

Hoivapalveluja kotona

 

Voita tilata hoitajamme kotiin säännöllisiä hoitotoimia varten. Jos tarve hoitajalle on satunnainen tai väliaikainen, on tämä myös mahdollista. Omaishoitajien tuuraaminen järjestyy Sompion Tähden kautta

Osuuskunta Sompion Tähti tuo hoivapalvelut kotiin
Ulkoiluseuraa

 

Tulemme mielellämme ulkoiluseuraksi tai kaveriksi esim. kirjastokäynnille tai konserttiin. Käyntimme voi olla säännöllistä, esim. kerran viikossa tai silloin kun avulle on tarvetta.

Osuuskunta Sompion Tähti ulkoiluseurana
Apua siivoukseen ja kotitöihin

 

Olemme apuna niin keväisessä ikkunan pesussa kuin päivittäisessä ruuan laitossakin. Voit tilata työntekijämme mukaan asiointikäynnille. Kotipalvelua on saatavilla myös lapsiperheille.

Osuuskunta Sompion Tähti auttaa kotitöissä
Osuuskunta Sompion Tähti pihatöissä
Yhdessä tekemistä

 

Leipomista, pihan hoitoa, siivousta, ruuan laittoa - mikä mukavampaa kuin tehdä niitä yhdessä! Haluamme ylläpitää toimintakykyä ja edesauttaa kotona asumista. 

Osuuskunta Sompion Tähti kannustaa ikäihmisiä tekemään yhdessä
Osuuskunta Sompion Tähti hoitaa pihaa yhdessä ikäihmisen kanssa
Yhteistyössä - Tmi Pyrita ja Osuuskunta Sompion Tähti

Sari-Anne Mattila on Sassalin kylällä asuva yksityinen elinkeinonharjoittaja, joka tarjoaa erilaisia kotihoitopalveluja Sodankylän Järvikylien alueella. Osuuskunta Sompion Tähti on Sari-Annen tärkeä yhteistyökumppani. Videolla Sari-Anne kertoo ajatuksiaan työstään ja yhteistyöstä.