Alantalo

Osuuskunta Sompion Tähden toimisto on Sodankylän vanhimmassa rakennuksessa, Alantalolla, aivan kunnantalon ja poliisilaitoksen tuntumassa.

Voit varata pirttiä tai koko taloa erilaisiin tilaisuuksiin tai kokouksiin. Kammarissa voit tarjota hoiva- tai hyvinvointipalveluja asiakkaillesi. Kysy lisätietoja Alantalon vuokraamisesta p. 040 353 2074 tai sompiontahti@outlook.com.

Alantalon historiaa

Viihtyisä Alantalo on toiminut toimistonamme vuodesta 2015 alkaen. Historiallinen talo luo ympärilleen rauhoittavan ja tunnelmallisen ilmapiirin.

Monenlaisiin juhliin

Syntymäpäivät, ristiäiset, häät, muistotilaisuus – oli juhlasi syy mikä tahansa on Alantalo kotoisa ja viihtyisä paikka juhlien viettoon. Tutustu tarkemmin talon tiloihin, astiastoihin ja hinnastoon.

Kokouksia kotoisasti

Kokoukset ja palaverit sujuvat jouhevasti Alantalon pirtissä. Käytössäsi on langaton valokuituyhteys, dataprojektori ja valkokangas sekä fläppitaulu.

Kokoustarjottavat ja -tarjoilut voit joko hoitaa itse tai tilata ne Sodankylän alueen catering-yrityksiltä.

>> Vuokraushinnasto

Tarjoa omia palvelujasi Alantalolla

Kammari on oiva paikka hoito- ja hoivapalvelulle, johon tarvitset rauhoittavan ja viihtyisän tilan. Voit vuokrata kammaria muutamaksi tunniksi, päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Kysy lisää p. 040 353 2074